App Learning, dat is leren of ondersteund worden bij je taken met mobiele apparaten.

Iedere opleider weet dat leren de meeste impact heeft als het gebeurt op het moment dat de kennis ook direct gebruikt kan worden. Het gebruik van mobiele apparaten maakt dit nu volop mogelijk. Daarbij komt nog dat toepassen van het geleerde aangevuld kan worden met het gebruik van ondersteuningsmogelijkheden tijdens het uitvoeren van taken. Ook real-time te gebruiken tools voor b.v. het maken van specifieke berekeningen kunnen geïntegreerd worden. Hieronder een scherm dat de Drillster app toont.

Dit verkort dus de opleidingstijd sterk, levert ondersteuning bij de uitvoering van taken en maakt uitvoeringsinformatie beschikbaar. Een perfecte manier om kosten efficiënt op te leiden, de performance te vergroten en betere kwaliteit te leveren.

Er zijn natuurlijk ook mogelijkheden om op deze manier afnemers te ondersteunen bij het gebruik van complexe producten of tools. Wij adviseren u graag over deze toepassingen en kunnen ze op aantrekkelijke condities voor u realiseren. Neem contact op of bel ons op 0174-809991

Terug

Recente Learning Projecten:

Portfolio vrt overzicht
Correct leren reageren
Met Video Response Training kan iedereen zich optimaal voorbereiden op reacties in verschillende gesprekssituaties. Reacties worden als video-opname geregistreerd en kunnen direct door de gebruiker geƫvalueerd worden.
Small categoryiconweb Small categoryiconapp Small categoryiconlearning Small categoryiconproduct