Apps maken een schat aan mogelijkheden beschikbaar op smartphones en tablets zoals de iPhone, iPad en Android telefoons of tablets.

Wij realiseren apps voor allerlei toepassingen zoals: medisch, informatief, productie, opleiding, training, industrieel gebruik, publishing, reservering systemen, serious games enz.

Kijk voor enkele gerealiseerde toepassingen in ons portfolio.

Enkele uitvoerings mogelijkheden voor apps zijn:

Dynamische apps
Deze apps gebruiken gegevens van het internet. De gegevens kunnen van bestaande of speciaal voor dit doel gemaakte websites komen. Het combineren van informatie uit verschillende gegevensbestanden kan naadloos gebeuren, er kan natuurlijk ook gerekend en gepresenteerd worden met de beschikbare gegevens.

Stand-alone apps
Apps met een vaste inhoud, bijvoorbeeld interactieve presentaties, kennis- of rekenhulp en filmpjes. Deze apps kunnen zonder internetverbindig gebruikt worden. Het is ook mogelijk om de inhoud van de apps af en toe via internet bij te werken waardoor de inhoud actueel kan blijven, maar de gebruiker een seintje krijgt dat er nieuwe inhoud is en dan kan besluiten die inhoud direct of op een later tijdstip toe te voegen.

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw toepassing: neem contact met ons op.

Terug

Recente App Projecten:

Portfolio arts telefoon fmcc
MCC werkafspraken apps
Huisartsen hebben de behoefte om transmurale werkafspraken direct te kunnen raadplegen. De realisatie van enkele werkafspraken apps heeft geresulteerd in een standaard aanbod voor regionale Medisch Coƶrdinerende Centra.
Small categoryiconweb Small categoryiconapp
Portfolio nda logo
Muziek in de 18e eeuwse Hofstad
Voor het Haagse barokorkest, New Dutch Academy, is een 'app' ontwikkeld die via digitale ontdekkingstocht belangwekkend Nederlandse cultureel erfgoed uit de 18e eeuwse Hofstad (weer terug) op de kaart zet.
Small categoryiconapp
Portfolio vrt overzicht
Correct leren reageren
Met Video Response Training kan iedereen zich optimaal voorbereiden op reacties in verschillende gesprekssituaties. Reacties worden als video-opname geregistreerd en kunnen direct door de gebruiker geƫvalueerd worden.
Small categoryiconweb Small categoryiconapp Small categoryiconlearning Small categoryiconproduct