Regionale app bijeenkomst Utrecht

Regionale app bijeenkomst Utrecht
12/02/2019 10:00 - 12:00
Doelgroep:

Gebruikers Transmurale apps

Organisatie:

MDL Solutions

Locatie:

Raedelijn

Aanvang:

Ontvangst vanaf 9:30 met koffie en thee

Inlichtingen:

info@mdl-solutions.nl - 0174-809991

Accreditatie:

NVT

Terug van weggeweest: regionale app bijeenkomsten
In het verleden hebben wij samen met FMCC regionale app bijeenkomsten georganiseerd voor medewerkers die bij transmurale apps betrokken zijn en/of die beheren. 
Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan dit soort bijeenkomsten en hebben besloten om éénmaal per jaar weer regionale app bijeenkomsten te gaan organiseren.

Het doel van deze bijeenkomsten is het kennismaken met nieuwe app en web mogelijkheden, tips en trucs, kennisnemen van lopende of onlangs gerealiseerde projecten en bespreken van onderwerpen waar in de aanloop naar de bijeenkomst vragen over gesteld zijn.
Natuurlijk kunnen ook tijdens de bijeenkomst vragen gesteld worden. Daarnaast bieden deze bijeenkomsten ook de mogelijkheid om kennis te maken met organisaties en mensen die met dezelfde activiteiten bezig zijn. Soms komen daar ook informele samenwerkingen uit voort. 

Aan de bijeenkomsten zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden. Het aantal plaatsen is beperkt.


Locatie:

  • Raedelijn
  • Herculeslaan 10
  • 3584 AB UTRECHT

Raedelijn is betrokken bij de Trijn app in de regio Utrecht. Verder is Readelijn ook via GezondVeluwe betrokken bij de TCC BeterSamen app. Meer informatie over Readelijn: www.raedelijn.nl
Raedelijn is gevestigd op de begane grond van de Apollotoren bij Stadion Galgenwaard in Utrecht (als u voor de ingang van het stadion staat, met uw rug naar de Kromhoutkazerne, zit Raedelijn in de laagbouw aan de linkerzijde). 

Plan en bekijk uw route per auto 
Herculeslaan 10 wordt niet herkend door de meeste navigatiesystemen. Voer daarom nummer 275 in.

Vanaf het Station Utrecht rijdt bus 12 in ongeveer 10 minuten naar de bushalte Herculesplein Stadion.