FMCC

Werkafspraken Verzamelsite

Overlay device mockup fmcc

De FMCC werkafspraken verzamelsite biedt een overzicht van werkafspraken tussen huisartsen en specialisten. De opgenomen werkafspraken zijn afkomstig van Medisch Coördinerende Centra uit verschillende regio's van Nederland.
Naast de complete werkafspraken zijn is in de verzamelsite ook veel uitgangsmateriaal dat voor de implementatie van werkafspraken gebruikt kan worden aanwezig. De bedoeling van de FMCC verzamelsite is dat MCC's via het overzicht van beschikbare werkafspraken geholpen worden bij het implementeren van werkafspraken in hun Regio. De verzamelde werkafspraken en uitgangsdocumenten zijn beschikbaar via www.afsprakenhuisartsenspecialist.nl.
Een bijzonderheid van deze nieuwe verzamelsite is dat de verchillende MCC's met een door de FMCC verstrekte inlog de eigen werkafpraken direct in de verzamelsite kunnen invoeren. Er is een bijzondere mogelijkheid voor MCC's die over een door MDL Solutions gebouwd CMS beschikken waarmee de werkafspraken in de apps van die MCC's en eventueel ook de eigen website onderhouden worden. Het CMS van die MCC's is ook gekoppeld aan de FMCC verzamelsite waardoor de werkafspraken van die MCC's óók direct in de FMCC verzamelsite beschikbaar komen. 

 

Afbeeldingen

Klik op een afbeelding om deze te vergroten