Header arts telefoon fmcc ah

FMCC RTA app aanbod

MCC werkafspraken apps

Overlay iphone 5s mcc omnes

MCC's (of Transmurale Centra) zijn centra die de samenhang, kwaliteit en doelmatigheid van de zorg bevorderen op het snijvlak van eerste- en tweedelijns instellingen. De centra voeren de regie over regionale projecten en zorgprogramma’s. Tot de taken van deze centra horen o.a.:

  • Het maken en implementeren van samenwerkingsafspraken tussen huisartsen en specialisten
  • Het vervaardigen van programma’s voor geïntegreerde zorg bij chronische ziekten
  • Het verbeteren van de doelmatigheid van het aanvragen van (laboratorium)diagnostiek door het geven van feedback aan aanvragers
  • Het voeren van de regie over transmurale diensten bij chronische ziekten (diabetes- en COPD-service), acute zorg (integratie HAP en SEH) en palliatieve zorg (palliatieve consultatie teams)

Bij huisartsen bestaat de behoefte om een goed en direct raadpleegbaar overzicht te hebben van de gemaakte afspraken en diensten wat leidde tot het realiseren van z.g. werkafspraken apps door MDL Solutions voor o.a. MCC Tergooi, MCC Omnes en MCC Klik. Op basis van reacties van enthousiaste gebruikers en de belangstelling van andere MCC's werd in samenwerking met de Federatie Medisch Coördinerende Centra (FMCC) een speciaal aanbod samengesteld waardoor MCC's voor een aantrekkelijke prijs ook over werkafspraken apps voor de eigen regio kunnen beschikken.

De werkafspraken apps kunnen via een CMS door de MCC's zelf gevuld en onderhouden worden. Verder zijn er ook mogelijkheden om aanvullende informatie, bijvoorbeeld voor assistentes, in de apps op te nemen. Deze informatie wordt regelmatig via een update in de apps geladen waardoor de gebruikers niet afhankelijk zijn van het internet en de informatie dus overal direct kunnen raadplegen. Zoekfuncties maken het vinden van informatie zeer eenvoudig en snel.
Optioneel kan ook een website met de werkafspraken ingericht worden of de informatie in een bestaande website ingevoegd worden.

Omdat ook het direct kunnen beschikken over uitgebreide contactinformatie van huisartsen, specialisten en andere betrokkenen van belang is bestaat ook een mogelijkheid om deze informatie via een smoelenboek te raadplegen. Dit onderdeel is uitsluitend toegangkelijk via een inlog. 
Ingelogde gebruikers kunnen ook de eigen informatie (inclusief de profiefoto) in het smoelenboek zelf aanpassen, waardoor het smoelenboek altijd zeer up-to-date kan zijn.

Inmiddels beschikken rond de zestien MCC's over eigen werkafspraken apps.

Meer informatie over het FMCC aanbod via ons contactformulier of telefonisch (0174-809991)

Amsterdam Transmuraal

www.amsterdam-transmuraal.nl

Klik hier meer info

MCC Leeuwarden

www.mccleeuwarden.nl

Klik hier meer info

Connect, Tiel

www.mcc-connect.nl

Klik hier meer info

MCC Klik

www.mccklik.nl

Klik hier meer info

MCC Hardenberg

www.mcchardenberg.nl

Klik hier meer info

MiLo - Roermond e.o

www.milo-werkafspraken.nl

Klik hier meer info

MCC Omnes

www.mcc-omnes.nl

Klik hier meer info

Franciscus

 

Klik hier meer info

Transmurale Zorg Haaglanden

www.transmuralezorg.nl

Klik hier meer info

Stichting "Op Stap"

www.stichtingopstap.nl

Klik hier meer info

MCC Tergooi

www.mcctergooi.nl

Klik hier meer info

MCC Eemland

www.mcce.nl

Klik hier meer info

TMZ Hoogeveen

 

Klik hier meer info

Regio Zuid - Oost Brabant (ZOB)

 

Klik hier meer info

Grandround

www.grandround.nl

Klik hier meer info
TIM Zwols Veiligheidsnetwerk Klik hier meer info

Afbeeldingen

Klik op een afbeelding om deze te vergroten